Ryds Glas AB > Brandskydd

Brandskydd

Brandskyddsglas, branskyddande glas - Rydgruppen i hela Sverige!


Branskyddande glas hindrar brandspridning och underlättar evakuering av människor och föremål.

När det gäller minuter och sekunder kan rätt brandskyddsglas vinna tid som kan visa sig ovärdelig - utan att det behöver synas. Tändsticka

Utrymningsvägar är ofta korridorer med glaspartier som väggar vilket då ställer krav på att glaset ska vara härdade eller laminerade säkerhetsglas. Våra brandglas upfyller högsta personsäkerhetsklass för härdat respektive laminerat glas.
Ljudreduktion
Glas som skiljer två brandceller åt mellan t.ex. ett kontor och en verkstadslokal kan kompletteras med ljudreducerande glas som har god ljudabsorberande förmåga.

Teknisk rådgivning
Kontakta oss om du vill diskutera matrialfrågor. Vi ger goda råd och besked om rätt materialval. Vi är väl förtrogna med de byggsystem som finns på marknaden.

Läs mer om Brandskydd på företagets hemsida

Ryds Glas AB
Hemsida: http://www.rydsglas.se/

Ryds Glas AB

Ryds Glas är dominerande på marknaden i Sverige inom glasmästeri och arbetar med byggnadsglas, glasreparationer, inglasning av balkong och altan, Schüco aluminiumprofiler mm.

Företaget har sitt ursprung i Sundsvall där Erik Ryd 1947 startade Ryds Glasmästeri. Därefter övertog sönerna Georg och Leif verksamheten som expanderade kraftigt såväl geografiskt som produktmässigt. Nu leds företaget av tredje generationen Ryd genom Leifs son Magnus.

Du hittar oss över hela landet som glasmästerier och/eller specialiserade bilglasföretag.

Glas är det material som är vår huvudprodukt och i kombination med t.ex. aluminium blir till fönster, dörrar, tak, fasadpartier m.m. Idag är Rydgruppen dominerande i Sverige när det gäller utbyte och reparation av bilglas. Många av våra verkstäder är specialiserade på enbart bilglas medan andra är s.k. blandglasmästerier med såväl planglas som bilglas i sitt produktprogram. Med vår geografiska spridning kan vi tillhandahålla tjänster i stort sett över hela landet.

Rydgruppen bygger på en affärsidé med lokala företag i samverkan. Närheten till kunderna och smidigheten hos de små lokala företagen kombineras med den samlade kompetensen och styrkan hos det större företaget. Alla våra engagerade medarbetare brinner för att göra just dig till vår nästa nöjda kund. Nöjda kunder är Ryds Glas bästa ambassadörer.