BrandEx Brandtätningar AB > Brandskydd av stål

Brandskydd av stål

Brandex utför brandsydd av stålkonstruktioner.


Anlita oss på BrandEx, så garanterar du dig själv en helhetslösning från en enda entreprenör, som kan allt om brandskydd och vet vilken metod och vilken produkt som fungerar bäst i varje enskild miljö. Vi har lång erfarenhet av olika sorters brandskydd och lagerför ett komplett, handplockat produktprogram med de bästa produkterna inom varje nisch. Därför kan vi också ta ansvar för hela ditt brandskydd och ge dig en kostnadseffektiv paketlösning som inkluderar både kvalitet och service.

Läs mer om Brandskydd av stål på företagets hemsida

BrandEx Brandtätningar AB
Hemsida: www.brandex.se

BrandEx Brandtätningar AB

BrandEx Brandtätningar AB är ett brandskyddsföretag som utför installation och leverantör av brandtätningar, brandskyddsisolering, brandskyddsmålning , fogning mm och är verksamma i hela Sverige.

Det finns många olika metoder att utföra brandskydd på. Metoder som kan vara suveränt bra i sin speciella miljö kan vara mindre bra på fel ställe. Minst lika viktigt som valet av rätt brandskyddsmetod, är det att få jobbet utfört av proffs - utbildade, kunniga yrkesmän, som är specialister på brandskydd och gör ett riktigt montage. På BrandEx är vi just brandskyddsproffs.