Reynaers Aluminium System > Brise soleil system

Brise soleil system

Reynaers Aluminium System är tillverkare av solskydd i aluminium. Reynaers BS (Brise Soleil) system är en attraktiv och praktisk lösning för nästan alla nya och befintliga byggnader.


Oron för energiförvaltningen i byggnader är ett relativt nytt fenomen. Under de senaste decennierna har det blivit tydligt för alla att frågor som rör energisparande konstruktioner är mycket mer komplexa än bara god isolering och obegränsad tillgång till solens strålar.

En av de viktigaste utmaningarna är kontroll över direkt solljus som tränger ner i glaset. När solens strålar faller på ett fönster kommer en del av dem reflekteras, en del tränger igenom och en del absorberas av glaset. Den senare delen av solenergitransmissionen omvandlas till värme som sedan strålar på båda sidor av glaset. När glaset är skyddat av solskydd, minskar antalet solstrålar som tränger igenom glaset och solskyddet avsevärt, medan de reflekterade solstrålarna ökar.

Läs mer om Brise soleil system på företagets hemsida

Reynaers Aluminium System
Hemsida: http://www.reynaers.com/

Reynaers Aluminium System

Reynaers Aluminium System är tillverkare/ leverantör med försäljning av aluminiumfönster, aluminiumdörrar, aluminiumprofiler, glasfasader, skjutdörrar, uterum aluminium.

Aluminium är det material företrädesvis för fönster, dörrar, skjutdörrar och uterum. Aluminium är slitstarkt, spricker inte, slår sig inte eller missfärgas. Aluminium kräver minimalt underhåll och ger maximal säkerhet.

Reynaers Aluminium produktsortiment kan användas i nybyggnation samt renoveringar. Alla produkter finns i olika stilar och i ett brett spektrum av färger.