Fasadglas Bäcklin AB > Bromma Blocks

Bromma Blocks

Ny shoppingdestination vid Bromma flygplats


Bromma Blocks med H3 är en ny shoppingdestination i Stockholm med sina dryga 70 butiker, restauranger och caféer. Namnet Bromma Blocks knyter an till den blockliknade form som byggnader på området har men även att handelsplatsen består av olika kvarter, blocks. De kvadratiska elementen återfinns dessutom i interiörerna i H3:an. Bromma Blocks utgörs av 60 000 kvadratmeter handelsyta, präglad av öppenhet, förändlighet och lättillgänglighet. En plats där historiska byggnader integreras med nytänkande arkitektur.

Läs mer om Bromma Blocks på företagets hemsida

Fasadglas Bäcklin AB
Hemsida: www.fasadglas.se

Fasadglas Bäcklin AB

Fasadglas Bäcklin AB i Bromma arbetar med allt inom glasdesign – från små inredningsglas till hela glasfasader och glastak. Vi arbetar inte enbart med glasentreprenader som inglasning, glaskonstruktioner och structural glazing utan även med solceller. I projekt ansvarar Fasadglas entreprenadavdelning för kalkylering, dimensionering, projektledning och genomförande. Fasadglas Bäcklin har sitt huvudkontor i Bromma men finns även i Lund, Göteborg och Uppsala.

Fasadglas Bäcklin AB etablerades år 1913 och är därmed ett av de äldsta fullserviceföretagen när det gäller glas- och metallarbeten. Med den gamla genuina hantverkstraditionen i grunden utvecklar vi oss kontinuerligt och anpassar oss till ny teknik och marknadens krav på kvalitet, service och kompetens.

Aluminiumdörrar, aluminiumfasader, aluminiumfönster, bilglas, brandglas, butiksrutor, dörrar, entretak, fönster, glasdörrar, glasgolv, glasräcken, glastrappor, glasfasader, glasjour, glasmästerier, glasning, glastak, hiss-shakt, inredningsglas, isolerglas, lanternin, ljudglas, metallpartier, räcken, skjutväggar, solceller, solcellspaneler, solskydd, solskydd,