Hallgruppen AB > Bulkhall

Bulkhall

Hallgruppen AB är leverantör av bulkhall. En bulkhall har högt i tak, stora golvytor med betongstöd, breda portar eller öppna gavlar och passar utmärkt till förvaring.

En bulkhall är oftast bred och hög och används till förvaring av spannmål, salt, pellets, sand, bulvaror och sågspån. Bulkhallar från Hallgruppen AB kan anpassas i storlek och höjd.

Kontakta Hallgruppen AB eller besök hemsidan via länken nedan för mer information om bulkhall från Hallbyggarna AB.

Läs mer om Bulkhall på företagets hemsida

Hallgruppen AB
Hemsida: https://hallgruppen.se/

Hallgruppen AB

Hallgruppen AB är leverantör med försäljning, uthyrning och service av tälthall, stålhall, lagerhall, väderskydd, bulkhall, easy up-tält, evenemangstält, presenningar, specialintäckningar med mera. Hallgruppen AB kan leverera snabbt, med hög kvalité och lågt pris.

En tälthall är skräddarsydd för varje projekt. Hallgruppen AB har erfarna konstruktörer, som ser till så att varje tälthall lever upp till de krav som ställs med snö-zoner och vindlaster. Tälthallar från Hallgruppen AB finns i alla bredder. Längd och höjd bestämmer du helt själv.

Kontakta Hallgruppen AB eller besök hemsidan via länken nedan för mer information om försäljning, uthyrning, service och reparationer av tälthallar, väderskydd och stålhallar med mera.