Junckers Industrier A/S > Bygelsystem

Bygelsystem

Junckers Bygelsystem ger medium stötdämpning och fjädring och är perfekt för renoveringsprojekt, som traditionellt kräver en låg bygghöjd, om det monteras på ett befintligt golv.


Bygelsystemet är ett flytande golv, som är lätt att lägga. Först läggs en fjädermatta på undergolvet och därefter läggs golvet. Sportgolvsbräderna hålls samman med Junckers egna byglar för att uppnå optimal stabilitet.

Läs mer om Bygelsystem på företagets hemsida

Junckers Industrier A/S
Hemsida: www.junckers.se

Junckers Industrier A/S

Junckers Industrier A/S är en av Europas största tillverkare av massiva trägolv, designgolv, skeppsgolv, sportgolv och golvvärme mm. som sysselsätter mer än 450 personer över hela världen. Företagets främsta målsättning är att tillverka produkter av högsta kvalitet utifrån en ständig dialog med våra arkitekter, byggföretag, entreprenörer och ägare. Tack vare det nära samarbetet med branschkunniga kan Junckers behålla sin position som Europas ledande leverantör.

Junckers Industrier A/S verkar inom två sektorer, massiva trägolv och golvbehandling. Junckers har sju dotterbolag och finns representerade i mer än 30 länder.