VVK AB > Bygg

Bygg

VVK AB i Stockholm kan utföra totala hyresgästanpassningar med allt från rör, ventilation, el och bygg.


Det här är den senaste pusselbiten i vår verksamhet vilket gör att vi kan bli er totalleverantör. Vi har många bostadsrättsföreningar som kunder och vi kan erbjuda såväl badrumsrenoveringar som installation av nytt kök.

Vi utför:
Kontorsanpassningar
Köksinstallationer
Badrumsrenoveringar
Byggarbeten/snickeriarbeten

Läs mer om Bygg på företagets hemsida

VVK AB
Hemsida: www.vvk.info

VVK AB

Värme, Ventilation & Kyla (VVk AB) utför bla ventilationsarbeten, kylservice, elarbeten, badrumsinstallationer värmeinstallationer och installation av styr- och reglersystem i Stockholm med omnejd.

Vi är experter på att optimera fastigheters energiförbrukning så att driftkostnaderna blir lägre, säkerheten högre och miljön renare. och hjälper dig som fastighetsägare och förvaltare att spara energi och optimera era anläggningar. Vi projekterar, installerar och utför även service av VVS, ventilation- och kylsystem.

Vi tror på långvarig samverkan i förtroende med flexibla och skräddarsydda avtal. Som kund kan du välja alltifrån enstaka serviceåtgärder till totala driftsåtaganden med garanti— allt efter behov och kostnad. Vill du veta mer om våra tjänster och produkter? Kontakta oss, så berättar vi mer om hur du minskar energiförbrukningen, höjer säkerheten och sänker kostnaderna.