Setra Group AB > Byggvaror för Innemiljö

Byggvaror för Innemiljö

Setra Group AB har tillverkning av byggvaror för Innemiljö. Sortimentet innehålller bla trälister, innerpaneler, parkettgolv mm.


Setra interiörsortiment är brett och innehåller allt från golv till tak. I en välsorterad bygghandel kan du finna våra produkter samt broschyrmaterial med inspiration för nästa projekt

Våra produkter innefattar såväl list i olika behandlingar som behandlade och obehandlade innerpaneler. Om du funderar på att lägga ett nytt golv finns det både parkettgolv, laminatgolv och massiva furugolv att välja mellan. För köket har vi ett brett sortiment bänkskivor samt hela kökslösningar.

Utöver dessa produkter marknadsför vi även Setra limfog vilket är en limfogsskiva som går att använda till i stort sett alla projekt i hemmet.

Läs mer om Byggvaror för Innemiljö på företagets hemsida

Setra Group AB
Hemsida: www.setragroup.com

Setra Group AB

Setra är ett av Sveriges största tillverkare av byggvaror, limträ, trälister, trägolv, byggsystem i trä mm och en ledande aktör i Europa. Vi erbjuder miljöcertifierade träprodukter för inredning och byggnation till kunder inom bygghandel och industri.

Setra har 1 200 anställda och omsätter cirka 5 miljarder kronor. Omkring 55 procent av omsättningen utgörs av export till Europa, Nordafrika, Mellanöstern och Japan.

Byggelement, byggsystem, byggvaror, bänkskivor, furugolv, innerdörrar, innerpanel, k24, konstruktionsplywood, kärnfuru, kök, laminatgolv, limfog, limträ, lister, MDF, Modulhus, OSB, paneler, parkettgolv, plywood, regelgolv, spånskivor, sågade trävaror, trall, tryckimpregnerat, trädörrar, trägolv, trähus, trälister, träpaneler, ytterpanel