Teckentrup Scandinavia AB > CarTeck Vipportar

CarTeck Vipportar

Teckentrup Scandinavia AB är leverantör av vipportar. CarTeck Vipport är en garageport som passar i stort sett alla garage och kännetecknas av en säker teknik och ett stort designurval.


Vare sig du behöver en port för ett enskilt garage, ett dubbelgarage eller för flera garage i rad - tack vare det stora urvalet har du inga som helst problem att hitta en garageport som passar din personliga smak eller som passar perfekt till husets arkitektur.

Vår styrka är är att vi ständigt förbättrar våra produkter och utvecklar nya teknologier. Tack vare våra innovativa lösningar är vi alltid ett steg före dagens teknologiska nivå.

Men bara med avancerade produkter är en framgång inte möjlig. Den är först möjlig, om man kombinerar tekniskt kunnande med vänlig och kompentent service . Det gäller också att vara flexibel, t.ex. vad det gäller leveranstider, servicepersonal eller kurser och information.

Vi vill att våra kunder ska vara nöjda, och det betyder att vi måsta vara tillförlitliga, hålla oss till de överenskomna tiderna och att snabbt kunna lösa ett problem. Det är målet som hela Teckentrupteamet har med sina 800 motiverade och engagerade medarbetare.

Läs mer om CarTeck Vipportar på företagets hemsida

Teckentrup Scandinavia AB
Hemsida: www.teckentrup.se

Teckentrup Scandinavia AB

Teckentrup Scandinavia AB är tillverkare och leverantör av olika typer av portar som tex garageportar, industriportar, takskjutportar, vikportar, rullportar, ståldörrar med olika säkerhetsfunktioner som branddörrar, säkerhetsdörrar, skottsäkra dörrar mm.

Teckentrup portar och dörrar av stål, ädelstål och aluminium förenar innovativ produktteknik och designmångfald på högsta nivå - Deutsche Qualität! Du finner alltid en optimal lösning oberoende av vilken port eller dörr du behöver - även för mycket komplexa situationer:

* för industrin, handeln och privat bruk
* för nybyggen och sanering
* enligt de aktuella EN-säkerhetdirektiven

Från idé till innovation, från utkast till omsättning i praktiken - allt sker så att säga "på ett ställe". Hela produktprogrammet tillverkas i Teckentrups fabriker. Nya, framtidsorienterade koncept och ständiga förbättringar av de bestående systemen är en självklarhet för Teckentrup. Med innovativa lösningar och en kreativ produktionsteknik sätter Teckentrup en ny måttstock för sektorn portar och dörrar.

I synnerhet där man behöver portar eller dörrar med speciella krav om säkerhet - till exempel vad det gäller brandskydd, rökskydd, bullerskydd, säkerhet och värmeisolering - emotsvarar Teckentrups ståldörrar och portsystem konsekvent de krav som ställs i respektive situation och uppfyller de höga anspråk som man idag ställer på modernaste teknologi, tilltalande design och bästa möjliga kvalitet.

Förstklassiga material, optimal tillverkningskvalitet och ständiga kvalitetskontroller inom ramen av DIN ISO 9001 garanterar för en perfekt säkerhet, tillförlitlighet och lång livslängd. En Teckentrup-produkt är alltid en lönsam investering.