Norcare Living Quality AB > Centraldammsugare

Centraldammsugare

En Husky centraldammsugare är bland det bästa marknaden kan erbjuda, både energisnål och driftsäker med modern design. Från Norcare Living Quality AB


Husky centraldammsugare representerar bland det bästa marknaden kan erbjuda. Modern design i borstad aluminium kombinerat med den senaste motortekniken. En Husky centraldammsugare är också både energisnål och driftsäker. I våra kompletta paket ingår även städset, slang och installationsutrustning.

Läs mer om Centraldammsugare på företagets hemsida

Norcare Living Quality AB
Hemsida: www.norcare.se

Norcare Living Quality AB

Norcare Living Quality AB säljer Husky centraldammsugare, centralsugsystem till industri och lantbruk samt Shop-Vac våtdammsugare och torrdammsugare. Vi kan erbjuda ett stort sortiment av maskiner och tillbehör för industri, proffs, hantverkare och lantbruk. Även avancerade våtstädningslösningar.

En centraldammsugare gör ditt hem, kontor och all annan inomhusmiljö renare! Det sitter en Husky centraldammsugare i över 30 000 svenska hem.

Shop Vac är världens största tillverkare av våt- och torrdammsugare för hem och hobby. Det finns även grovdammsugare för proffsmiljön.