Transtrade Pro Sweden > Centraldammsugare för industri, laboratorier, produktion

Centraldammsugare för industri, laboratorier, produktion

Transtrade Pro AB erbjuder centraldammsugare för renrum, laboratorier och industri.

Inom tyngre industriproduktion har man en längre tradition av att uppskatta nyttan med centralvacuumsug. På senare år har också system kommit in i bilden inom produktion i renrum och laboratorier.

Några exempel på vår involvering i sådana projekt är installationer i postterminaler i Sundsvall, Tomteboda och Årsta. Andra är Apotekets produktionsanläggningar i Kungens Kurva och Linköping samt renrum för bl.a. St.Jude Company i Järfälla. Exempel på produktionsinriktade anläggningar är LD Hjälpmedels industriella produktion i Borlänge och Alvis Hägglunds verkstäder i Örnsköldsvik.

Läs mer om Centraldammsugare för industri, laboratorier, produktion på företagets hemsida

Transtrade Pro Sweden
Hemsida: http://www.lhprodukter.se/transtrade/

Transtrade Pro Sweden

Transtrade Pro AB / LH Produkter Mälardalen AB arbetar med installation och montage samt även projektering av centraldammsugaresystem för proffsbruk. Transtrade är en leverantör som tillhandahåller ett helhetskoncept när det gäller centraldammsugare och som omfattar alla steg i processen.

Våra huvudsakliga uppdrag gäller äldreboenden, skolor, kontor, lägenhetskomplex, hotell samt industri och laboratorier. I de flesta projekt har vi funnits med i hela byggprocessen, från projektering till färdig produkt, d.v.s installerade system i byggnaderna.

Transtrade Pro AB / LH Produkter Mälardalen AB tillhandahåller ett helhetskoncept som omfattar alla steg i processen. Från projektering i CAD, installation med utbildade montörer till service och underhåll. Transtrade Pro Sweden AB / LH Produkter Mälardalen AB kunder är såväl större som mindre byggbolag. Peab, NCC och Skanska för att nämna några. Andra exempel på kunder är kommuner och förvaltningsbolag, liksom teknikföretag som Bravida, YIT, NVS och EIAB.

Transtrade Pro AB har funnits sedan 1993 och är specialister på att utföra större centraldammsuganläggningar över hela Sverige. Idag är företaget klart marknadsledande på området. Transtrade Pro Sweden AB utgår alltid ifrån kundens specifika behov och väljer rätt kapacitet samt material för varje unikt projekt.