Transtrade Pro Sweden > Centraldammsugare för offentlig verksamhet

Centraldammsugare för offentlig verksamhet

Centraldammsugare för offentlig verksamhet. I denna kategori ingår centraldammsugare för äldreboenden och skolor.


Äldreboenden Några exempel på genomförda projekt är Gärdets sjukhem och Kattrumpstullens äldreboende i Stockholm, Gerdas Gård i Göteborg, Stiftelsen Södertorpsgården i Malmö samt Fatburen i Västerås.

Eftersom vi nu finns representerade på många orter i Sverige har vi fått förtroendet att oftast finns med redan på projekteringsstadiet. På så vis kan man tidigt nå bästa möjliga samordning med exempelvis VVS och El, vilket underlättar för alla parter senare i byggprocessen.

Skolor

Bland skolorna hittar vi Viks- och Torshälls skolor på Värmdön, Bjästa skolan i Örnsköldsvik och Standskolan i Tyresö. Vi vill vara med i många kommuners strävan att förbättra miljön för våra barn och ungdomar.

Läs mer om Centraldammsugare för offentlig verksamhet på företagets hemsida

Transtrade Pro Sweden
Hemsida: http://www.lhprodukter.se/transtrade/

Transtrade Pro Sweden

Transtrade Pro AB / LH Produkter Mälardalen AB arbetar med installation och montage samt även projektering av centraldammsugaresystem för proffsbruk. Transtrade är en leverantör som tillhandahåller ett helhetskoncept när det gäller centraldammsugare och som omfattar alla steg i processen.

Våra huvudsakliga uppdrag gäller äldreboenden, skolor, kontor, lägenhetskomplex, hotell samt industri och laboratorier. I de flesta projekt har vi funnits med i hela byggprocessen, från projektering till färdig produkt, d.v.s installerade system i byggnaderna.

Transtrade Pro AB / LH Produkter Mälardalen AB tillhandahåller ett helhetskoncept som omfattar alla steg i processen. Från projektering i CAD, installation med utbildade montörer till service och underhåll. Transtrade Pro Sweden AB / LH Produkter Mälardalen AB kunder är såväl större som mindre byggbolag. Peab, NCC och Skanska för att nämna några. Andra exempel på kunder är kommuner och förvaltningsbolag, liksom teknikföretag som Bravida, YIT, NVS och EIAB.

Transtrade Pro AB har funnits sedan 1993 och är specialister på att utföra större centraldammsuganläggningar över hela Sverige. Idag är företaget klart marknadsledande på området. Transtrade Pro Sweden AB utgår alltid ifrån kundens specifika behov och väljer rätt kapacitet samt material för varje unikt projekt.