Thermex Scandinavia AB > Century-Line

Century-Line

Thermex CENTURY-LINE har ett traditionell och klassiskt yttre. Spiskuporna framstår som tydliga enheter, som med självklarhet intar sin plats i rummet.

CENTURY-LINE är en spiskupa du själv kan formge ytterligare. Du kan ändra fason och välja kulör, tills du har ett utseende, som passar dig perfekt. Dessutom kan alla modellerna i CENTURY-LINE också användas till centralventilation.

Läs mer om Century-Line på företagets hemsida

Thermex Scandinavia AB
Hemsida: www.thermex.se

Thermex Scandinavia AB

I mer än 50 år har Thermex visat vägen till ett bättre inneklimat. Vår kunskap om ventilation och frisk luft i bostaden hjälper dig att skapa en behaglig inomhusmiljö. Vi designar och utvecklar spiskupor och fläktkåpor som vi levererar till privata hem och byggindustrin.

Thermex har Skandinaviens bredaste och djupaste sortiment av spiskupor och fläktkåpor. Våra produkter finns i utställningar hos köks- och vitvarubutiker över hela Sverige. Vi har även en utställning på kontoret i Göteborg.

Thermex är ett danskt företag med huvudkontor i Hjørring på Nordjylland. Förutom i Sverige har Thermex idag också dotterbolag i Norge och Spanien.