Smista Tak AB > Clarion Hotel Sign

Clarion Hotel Sign

Smista Tak AB i Stockholm ansvarade för isolering och tätskikt på tak och terasser när Choice Clarion Hotel Sign byggdes vid Norra Bantorget.


Choice Clarion Hotel Sign är ritat av Wingårdh arkitektkontor. Hotellet är inrett med ett flertal värdefulla möbler och fotokonstverk från några av Skandinaviens främsta formgivare och konstnärer.

Smista Taks uppdrag omfattade isolering med mineralull och läggning av takpapp på hela taket. Vi isolerade även två terrasser med Foamglass och helsvetsad takpapp. Resultatet syns förstås inte för gästerna, men är väl känt bland byggföretag och fastighetsägare. Smista Tak erbjuder både kvalificerade helhetslösningar och unika lösningar för speciella behov inom tak. Vi arbetar också mycket med att minska vår miljöpåverkan i alla led, från verksamheten till de produkter vi använder.

Läs mer om Clarion Hotel Sign på företagets hemsida

Smista Tak AB
Hemsida: www.smistatak.se

Smista Tak AB

Smista Takservice AB är ett takföretag som arbetar med takläggning, tätskikt, takpapp, asfaltsmattor, bekymmersfria tak, låglutande tak, mm i Stockholm med omnejd.

Vi ska vara de vänligaste, trevligaste och de mest professionella parterna att samarbeta med i takbranschen.

Takrevolutionen startades av Eurotak, generalagenten för Derbigum i Sverige, 1983. Den löste problemen med läckande tak i Sverige på ett nytt och effektivt sätt och det har hunnit bli över 17 miljoner kvm hittills. Läggningen sker endast genom auktoriserade Täta Tak-entreprenörer med utbildade takläggare, och de finns över hela landet.

Täta Tak med Derbigum konceptet går ut på precis vad namnet säger: att göra livet lättare för dig när du ska välja takmaterial. Dessutom handlar det om att ge dig trygghet och garantier, så att du en gång för alla slipper problem med ditt tak.