Smista Tak AB > Clarion Hotel Sign

Clarion Hotel Sign

Smista Tak AB i Stockholm ansvarade för isolering och tätskikt på tak och terasser när Choice Clarion Hotel Sign byggdes vid Norra Bantorget.


Choice Clarion Hotel Sign är ritat av Wingårdh arkitektkontor. Hotellet är inrett med ett flertal värdefulla möbler och fotokonstverk från några av Skandinaviens främsta formgivare och konstnärer.

Smista Taks uppdrag omfattade isolering med mineralull och läggning av takpapp på hela taket. Vi isolerade även två terrasser med Foamglass och helsvetsad takpapp. Resultatet syns förstås inte för gästerna, men är väl känt bland byggföretag och fastighetsägare. Smista Tak erbjuder både kvalificerade helhetslösningar och unika lösningar för speciella behov inom tak. Vi arbetar också mycket med att minska vår miljöpåverkan i alla led, från verksamheten till de produkter vi använder.

Läs mer om Clarion Hotel Sign på företagets hemsida

Smista Tak AB
Hemsida: www.smistatak.se

Smista Tak AB

Smista Tak AB är ett takföretag som arbetar med takläggning, tätskikt, takpapp, asfaltsmattor, plåtarbeten, gröna tak, sedum, bekymmersfria tak, låglutande tak, taktvätt, takservice och mm i Stockholm med omnejd.

Med över 17 års erfarenhet i branschen, har vi stor erfarenhet av både nyproduktioner och reparationer. Smista Tak är ett fristående entreprenadföretag. Detta ger oss möjligheten att rekommendera den bästa lösningen för dig som kund, både med tanke på ekonomi, teknik och material.

På Smista Tak strävar vi efter att vara i framkant inom utvecklingen och erbjuda en kvalitet som ger total trygghet och tak med lång livslängd. Att vi är helt oberoende gentemot leverantörer och material är en viktig faktor i vårt kvalitetstänkande.

Inom miljö och hållbarhet jobbar vi aktivt och nyfiket för att hitta lösningar som minskar vår miljöpåverkan i hela kedjan – från vårt kontor till de färdiga taken.