SILJAN Wood Products AB > Classic

Classic

Lackad lamellparkett Classic från Siljan Wood Products förenar trägolvets vackra utseende med lackens skyddande egenskaper.


Golvet är lättstädat och kan med fördel kombineras med golvvärme. Med Classic får du ett vackert golv med en matt, glansig yta. Detta golv finns som lamellparkett i furu och har då tjockleken 14mm och som lamellparkett i ek med tjockleken 16mm.

Läs mer om Classic på företagets hemsida

SILJAN Wood Products AB
Hemsida: www.siljan.com

SILJAN Wood Products AB

Siljan Wood Products är Europas ledande tillverkare av massiva furugolv,grangolv, ekgolv, furulamell, väggpanel mm. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför panel- och trägolvsystem under det egna varumärket SILJAN. Företaget ingår i SILJAN-koncernen och har produktionsenheter i Mora och Särna i Dalarna samt säljkontor i Mora, Stockholm, Göteborg och Karlskrona. Koncernen omsätter cirka 1 000 MSEK och ligger i ett av landets bästa skogsvarudistrikt.

Askgolv, bastupanel, ekgolv, furugolv, furupanel, golv, grangolv, granpanel, inomhuspanel, lackat golv, massiva trägolv, oljat golv, panel, takpanel, trägolv, träpanel, väggpanel.