Orresta Dörr AB > Classified Design

Classified Design

Klassade dörrar möter design i världsklass när vi bjuder in fyra av Skandinaviens mest erkända formgivare för att tillsammans hitta outforskade möjligheter och uttryck inom modern dörrdesign.Vi har en ständig strävan att inspirera, överraska och överträffa våra kunders förväntningar på dörrar – hur de kan se ut och fungera.

Därför har vi låtit några av Skandinaviens mest framgångsrika formgivare; Monica Förster, Thomas Sandell samt Kasper Salto och Thomas Sigsgaard vara med och skapa vår senaste dörrkollektion – Classified Design.

Resultatet är en dörrskollektion med unika uttryck som dessutom klarar klassningskraven.

Läs mer om Classified Design på företagets hemsida

Orresta Dörr AB
Hemsida: www.orrestadorr.se

Orresta Dörr AB

Orresta Dörr tillverkar designade trädörrar, fanerade trädörrar, trädörrar med dold karm, säkerhetsdörrar av trä, glaspartier av trä, mm

Fabriken ligger strax utanför Västerås med ca 30 anställda. Orresta Dörr är en medelstor dörrtillverkare, vilket ger en god flexibilitet vid specialtillverkning. Samtidigt som det finns tillräckliga resurser för större uppdrag. Ambitionen är att ge arkitekter och inredare möjlighet att ta steget utanför standardlösningens ram utan att fördyra ett projekt intill omöjlighet. Specialtillverkningen är idag lika omfattande som standard och dessutom i ständig utveckling.

Innerdörrar, Träinnerdörrar, Dörrar i trä, Innerdörrar i trä.