Crawford Entrematic Sverige > Crawford Euroline

Crawford Euroline

Crawford Garageportar har tillverkning och försäljning av garageportar. Crawford Euroline tillverkas av slät stålplåt med liggande panelmönster.


Porten kan måttanpassas efter önskemål. Levereras med handtag och lås förberett för ASSA-cylinder och med dold ventilationsslits. Porten levereras färdiglackad och finns i följande färger: vit, ljusgrå, aluzink, antracitgrå, elfenben, ockrabrun, ljusbrun, brun, ljusblå, stålblå och grön. Finns i bredder från 1800 till 5000 mm och i höjder från 1820 till 3125 mm.

Porten är godkänd för motordrift med någon av våra motorer; Ultra, Ultra Excellent eller Ultra S (beroende på portstorlek). Matchande förrådsdörr finns.

Läs mer om Crawford Euroline på företagets hemsida

Crawford Entrematic Sverige
Hemsida: www.crawfordgarageportar.se

Crawford Entrematic Sverige

Crawford Garageportar har tillverkning och försäljning av garageportar, garagedörrar, carport, takskjutportar, villagarageportar, portautomatik och tillbehör.

Crawfords ursprung går tillbaka ända till 1920-talets USA. Den som introducerar portarna i Sverige och Europa är en ung svensk ingenjör. Hans namn är Fred Bengtsson och 1956 åker han till USA för att leta efter en agentur för amerikanska produkter att marknadsföra i Sverige. Speciellt intresserad är han av garageportar, särskilt takskjutportar. Han blir väl mottagen hos Crawford Door Co. på Hoover Road i Detroit och återvänder till Sverige med återförsäljarrätt i hela Europa för Crawfords produktsortiment.

Verksamheten på den här sidan Atlanten startar i Göteborg 1960. 1962 startar egen utveckling och produktion av portar, och importen från USA upphör. Allt sedan dess har Crawford-portar karaktäriserats av säkerhet, flexibilitet och design. Och innovation, för Crawford är i många avseenden det portföretag som drivit på utvecklingen i branschen. Till glädje för alla de runt om i världen som varje dag öppnar och stänger sina Crawford-portar utan några som helst bekymmer. Och förhoppningsvis känner att de har gjort ett riktigt klokt val.