Crawford Entrematic Sverige > Crawford Eurostyle

Crawford Eurostyle

Crawford Garageportar har tillverkning och försäljning av garageportar. Crawford Eurostyle tillverkas av slät stålplåt och har släta mycket exklusiva, omönstrade sektioner.


Levereras alltid komplett med Crawford Ultra motor (eller Ultra Excellent beroende på portstorlek) och utan utvändiga handtag och lås samt dold ventilationsslits. Porten kan måttanpassas enligt önskemål och finns färdiglackad i följande standardfärger: vit, ljusgrå, aluzink, antracitgrå, elfenben, ockrabrun, ljusbrun, brun, ljusblå, stålblå och grön. Finns i bredder från 1800 mm till 5000 mm och i höjder från 1820 till 3125 mm.

Matchande förrådsdörr finns.

Läs mer om Crawford Eurostyle på företagets hemsida

Crawford Entrematic Sverige
Hemsida: www.crawfordgarageportar.se

Crawford Entrematic Sverige

Crawford Garageportar har tillverkning och försäljning av garageportar, garagedörrar, carport, takskjutportar, villagarageportar, portautomatik och tillbehör.

Crawfords ursprung går tillbaka ända till 1920-talets USA. Den som introducerar portarna i Sverige och Europa är en ung svensk ingenjör. Hans namn är Fred Bengtsson och 1956 åker han till USA för att leta efter en agentur för amerikanska produkter att marknadsföra i Sverige. Speciellt intresserad är han av garageportar, särskilt takskjutportar. Han blir väl mottagen hos Crawford Door Co. på Hoover Road i Detroit och återvänder till Sverige med återförsäljarrätt i hela Europa för Crawfords produktsortiment.

Verksamheten på den här sidan Atlanten startar i Göteborg 1960. 1962 startar egen utveckling och produktion av portar, och importen från USA upphör. Allt sedan dess har Crawford-portar karaktäriserats av säkerhet, flexibilitet och design. Och innovation, för Crawford är i många avseenden det portföretag som drivit på utvecklingen i branschen. Till glädje för alla de runt om i världen som varje dag öppnar och stänger sina Crawford-portar utan några som helst bekymmer. Och förhoppningsvis känner att de har gjort ett riktigt klokt val.