Reynaers Aluminium System > Curtain walls

Curtain walls

Reynaers Aluminium System är tillverkare av curtain walls i aluminium. Reynaers curtain walls är speciellt utformade för att uppfylla kraven för samtida arkitektur.


Reynaers curtain walls är speciellt utformade för att uppfylla kraven för samtida arkitektur. Beroende på dina behov kan du välja traditionella rutnät eller stil och panelsystem - i alla sina estetiska versioner - eller för en högteknologiskt modulfasad, vilket ger mycket snabb på plats montage.

Alla våra system är kompatibla, så att fönster, dörrar, fasader och tak som skall användas tillsammans för att skapa kompletta lösningar vilket ger konstruktörer extremt tillförlitliga system och enorm designfrihet.

Konsulterna på Reynaers kan hjälpa dig från planeringsstadiet och under genomförandet av projektet för att hjälpa dig att göra bästa möjliga beslut.

Läs mer om Curtain walls på företagets hemsida

Reynaers Aluminium System
Hemsida: http://www.reynaers.com/

Reynaers Aluminium System

Reynaers Aluminium System är tillverkare/ leverantör med försäljning av aluminiumfönster, aluminiumdörrar, aluminiumprofiler, glasfasader, skjutdörrar, uterum aluminium.

Aluminium är det material företrädesvis för fönster, dörrar, skjutdörrar och uterum. Aluminium är slitstarkt, spricker inte, slår sig inte eller missfärgas. Aluminium kräver minimalt underhåll och ger maximal säkerhet.

Reynaers Aluminium produktsortiment kan användas i nybyggnation samt renoveringar. Alla produkter finns i olika stilar och i ett brett spektrum av färger.