Slottsbro AB > Cykelgarage

Cykelgarage

Slottsbro AB är tillverkare cykelgarage och väderskydd för cyklar, med elegant design i ett flertal varianter beroende på utseende, storlek eller funktion.

Alla ståldetaljer är varmförzinkade för att nå högsta möjliga kvalitet. Garagen kan även lackeras i 189 olika kulörer enligt RAL-skalan.

Förutom de standardmodeller du hittar här kan vi även leverera speciallösningar som passar just ditt behov.

Ring oss gärna så berättar vi mer om våra lösningar inom cykelgarage!

Läs mer om Cykelgarage på företagets hemsida

Slottsbro AB
Hemsida: www.slottsbro.se

Slottsbro AB

Slottsbro AB har tillverkning och försäljning av lekplatsutrustning och parkutrustning för offentlig miljö, idrottsmaterial cykelgarage förrådsbodar mm.

Kunskapen att tillverka lekplatsutrustning har funnits i våra lokaler i 20 år. Vi är flexibla och kan skapa speciallösningar efter kundens specifika behov.

På Slottsbro har vi alltid använt trä som huvudmaterial till våra produkter, och 1990 började vi arbeta i lärkträ. Lärkens naturliga beständighet mot röta gör att den inte behöver behandlas med några giftiga kemikalier. Under årens lopp har vi lärt oss mer och mer om lärkträ och vi blir mer och mer övertygade om lärkens kvaliteter.

Cykelgarage, Cykelställ, Fjäderlek, Gunga, Gungor, Idrottsmaterial, Lekpark, Lekplats, Lekplatsutrustning, Lek- och parkutrustning, Parkbänkar, Parkmöbler, Parksoffor, Parkutrustning, Skateboardramper, Staket,