Weland Aluminium AB > Cykelskydd

Cykelskydd

Cykelskydd från Weland Utemiljö är tillverkade av pulverlackerad aluminium. Kulor av massiv aluminium. Gavlar och ryggsida med perforerad aluminiumplåt. Plats för 9 st cyklar.

Stativ av pulverlackerad aluminium, Bågformat tak av UV-beständig kanalplast. Kulor av massiv aluminium. Gavlar och ryggsida med perforerad aluminiumplåt. Hjulhållare av varmförzinkat stål. Plats för 9 st cyklar. Tilläggssektion med plats för 5 st cyklar.

Läs mer om Cykelskydd på företagets hemsida

Weland Aluminium AB
Hemsida: www.welandalumi.se

Weland Aluminium AB

Weland Aluminium AB är en tillverkare och leverantör med försäljning av produkter såsom t ex industriräcken, modulräcken, handikappramper, balkongräcken, stålbalkonger, ståltrappor, mm. Vi är ett företag med inriktning mot industrin, väg och vatten samt byggnadsindustrin.

Weland Aluminium AB är ett dotterbolag till Weland AB, som är ett familjeägt tillverkande företag med huvudkontor i Smålandsstenar och företag på olika platser i Sverige och utomlands. Totalt arbetar ca 900 personer inom Weland-koncernen som omsätter ca 1,9 miljarder kronor. Bolaget startade 1947 och har idag arbetat upp ett brett produktsortiment såsom gallerdurk, spiraltrappor, raka trappor, taksäkerhetsprodukter, ramper, gångbanor, smides-räcken, gallermöbler och slitsdurk.

Weland Aluminium AB har sin produktion i nybyggda lokaler om 10 000 m² på Björnstorps industriområde, utmed Riksväg 25, i Alvesta. Vi levererar våra produkter till Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland och Polen. Detta gör att vi har en flexibel kund- och produktanpassning.Extra sökord: Trappa, Handikapputrustning, Aluminiumramper, Ramper, Balkonginfästningar, Infästningar, Aluminiumplattor, Balkongplattor, Betongplattor, Aluminiumbalkonger, Stålbalkonger, Inglasningar.