Aprobo AB > DECIBEL 1 Akustikmatta

DECIBEL 1 Akustikmatta

DECIBEL1 akustikmatta är avsedd att kombineras med linoleum, plast, limmad massiv mosaikparkett, eller ingå som integrerad del i vår SoundSeal konstruktion.

Beroende på kombination och utförande ligger styrkan hos DECIBEL1 inom områdena stegljud, trumljud, ljudabsorption samt komfort.

Det akustikproblem som ofta förknippas med hårda golvbeläggningar såsom plast/linoleum, klinker/sten och limmad parkett, är relaterade till krav på stegljudsnivå och trumljud. Många gånger kan det vara svårt att komma till rätta med dessa problem.

På marknaden finns plast och linoleumgolv med akustikbaksida som ger stegljudsreduktion, men många gånger räcker dess egenskaper inte till för att uppnå ställda krav.

Ett känt fenomen är också de limmade parkettgolvens goda trumljuds-egenskaper, i jämförelse med flytande konstruktioner. Däremot skapas samtidigt en mycket dålig stegljudsförbättring då parketten förankras mot undergolvet.

Vidare har vi problemen med klinker & stengolv som lider av stegljudsproblem i kombination med att bygghöjden många gånger är begränsad. Vi rekomenderar här vår SoundSeal konstruktion. Med DECIBEL1-akustikmatta finner Ni effektiva lösningar. Vi har nu kombinerat DECIBEL1 med plast och linoleum golv i 20 år och kan därför erbjuda våra kunder en trygghet i akustisk förbättring och funktion.

Aprobo AB bildades i februari 1995 med inriktning på golv och akustik. Vi satsar i huvudsak på egna varumärken innehållande kvalitativa produkter och kompletta lösningar som vi kombinerar med bred kunskap, miljötänkande och god service. Vi prioriterar det unika framför volym, och kvalitet framför lägsta pris. Detta är viktigt i vår strävan att kunna erbjuda rätt lösning på rätt plats till våra kunder.

Läs mer om DECIBEL 1 Akustikmatta på företagets hemsida

Aprobo AB
Hemsida: www.aprobo.com

Aprobo AB

Aprobo AB är tillverkare av bla. massiva trägolv, massiv parkett, tilja, akustikgolv, textilgolv mm.

Aprobo AB bildades i februari 1995 med inriktning på massiva trägolv såsom t ex massiva parkettgolv och tilja, textilgolv och akustikgolv. Vi satsar i huvudsak på egna varumärken innehållande kvalitativa produkter och kompletta lösningar som vi kombinerar med bred kunskap, miljötänkande och god service. Vi prioriterar det unika framför volym, och kvalitet framför lägsta pris. Detta är viktigt i vår strävan att kunna erbjuda rätt lösning på rätt plats till våra kunder.

Mosaikparkett, Industriparkett, Art, Art woodcollection, Parkett, Parkettgolv, Stavparkett, Ek parkett, Svartek, Termo ek, Termo ask, Basparkett, Lamparkett, Mönsterparkett, Skeppsgolv, Golvlist, Stjärnparkett,
Höjer, Höjer Contract, Höjer Kontrakt, Höjer Classic, Höjer Complex, Höjer Quattro, Vävda mattor, Ribb matta, Ull matta, Polyamid matta, Heltäckningsmatta, textil matta, , dB, Decibel, Decibel 1, Decibel 2, Decibel 3, Soundseal, Akustik, Akustik matta, Akustikförbättring, Stegljud, Luftljud, Trumljud, Parkettresonans, Ljuddämpning, Ljudkrav.