Thermex Scandinavia AB > Decor-Line

Decor-Line

Thermex DECOR-LINE är ett sortiment med en mångfald av stilar som tillgodoser de flesta önskemål om en eff ektiv fläktkåpa med finess.

DECOR-LINE sträcker sig så långt att oavsett om du gillar det romantiska, det rustika eller det strömlinjeformade, kommer du att hitta en modell som faller dig i smaken. Dessutom är de flesta modeller i DECOR-LINE förberedda för recirkulering med aktivt kolfi lter.

Läs mer om Decor-Line på företagets hemsida

Thermex Scandinavia AB
Hemsida: www.thermex.se

Thermex Scandinavia AB

I mer än 50 år har Thermex visat vägen till ett bättre inneklimat. Vår kunskap om ventilation och frisk luft i bostaden hjälper dig att skapa en behaglig inomhusmiljö. Vi designar och utvecklar spiskupor och fläktkåpor som vi levererar till privata hem och byggindustrin.

Thermex har Skandinaviens bredaste och djupaste sortiment av spiskupor och fläktkåpor. Våra produkter finns i utställningar hos köks- och vitvarubutiker över hela Sverige. Vi har även en utställning på kontoret i Göteborg.

Thermex är ett danskt företag med huvudkontor i Hjørring på Nordjylland. Förutom i Sverige har Thermex idag också dotterbolag i Norge och Spanien.