Täta Tak Entreprenad AB > Derbigum

Derbigum

Täta Tak Entreprenad AB utför takläggning med Derbigum tätskikt.


Derbigum behåller sin smidighet även vid stark kyla och flyter inte vid höga temperaturer. APP-asfalten är resistent mot UV-strålning och behöver därför ingen skyddsbeläggning. Detta faktum underlättar underhållet betydligt, då det inte finns något granulat eller skiffer som täpper till takbrunnar, och takytan är ständigt skyddad.

Derbigum uppfyller kraven för klass T takläggning enligt NT Brand 006.

Derbigum SP´s produktionssystem är certifierat enligt ISO 9002 och produktionsavdelningen har miljöcertifiering ISO 14001 och EMAS. I tillägg till dessa internationella krav så har även Imperbel Group utvecklat ett unikt miljösystem där 100% av tillverkningsspillet kan återanvänds och även förbrukade tak samt spill vid läggningen kan fullt återanvändas i tillverkningen.

Läs mer om Derbigum på företagets hemsida

Täta Tak Entreprenad AB
Hemsida: www.tatatak.se

Täta Tak Entreprenad AB

Täta Tak Entreprenad AB i Skåne utför takarbeten, takentreprenad och takläggning med tätskikt från Siplast och Derbigum.

Vi producerar Täta Tak över Skåne. Med egna kontor i Helsingborg och Malmö samt personal i Kristianstad täcker vi hela regionen snabbt och effektivt. Tillsammans har vi mycket lång erfarenhet av tak och vet vad som är bäst för just Er fastighet eller projekt.

Vi har valt ett företagsnamn som förpliktar, heter man "Täta Tak" finns inget annat än 100% engagemang!

Via vårt dotterföretag Glumslövs Plåt AB utför vi kompletta plåtentreprenader i hela Skåne!

Allt från minsta service jobb till stora entreprenader.