Derbigum Sverige AB > Derbigum

Derbigum

Derbigum är det enda takmaterial som har testats av SP i verkligenheten på svenska tak och ger takägare bevisad bekymmersfrihet i minst 30 år.

Denna långa livslängd är både grön och smart i sig. Derbigum kan förevisa bekymmersfria referensobjekt som är över 30 år gamla med samma tätskikt som monteras än idag. Takmaterialet är ett mjukt och smidigt membran av APP-modifierad asfalt med två armeringar; glasfiberväv och polyesterfilt. Denna kombination ger en mycket bra dimensionsstabilitet, draghållfasthet och brottöjning.

Läs mer om Derbigum på företagets hemsida

Derbigum Sverige AB
Hemsida: https://se.derbigum.com/

Derbigum Sverige AB

Sveriges tak står inför ett skifte. Från svart till grönt.
Vi vet, för i över trettio år har vi sålt Derbigum, ett tätskikt som tätat svenska tak som inget annat. Men de senaste åren har något hänt. Derbigum har gått från oljebaserad bitumen (som förvisso går att återvinna) till att även lansera alltmer miljövänliga alternativ. Utan att tumma på traditionellt täta egenskaper, snarare tvärtom.
Vad sägs om täta tätskikt som äter upp växthuseffekten, ett som reflekterar bort sol och värme eller ett annat så ekologiskt att du kan smaka på det?

Allt det här nya gröna smarta är vi ensamma om att erbjuda och mer därtill. Det innebär att du nu också kan göra ett smartare och mer hållbart val, tak med miljöfunktion helt enkelt. Så nu när taken blivit smartare, varför skulle inte vi också bli det?