Armstrong World Industries AB > Designgolv

Designgolv

I mer än 15 år har DLW Designgolv från Armstrong World Industries gett otaliga designmöjligheter till många ändamål.


Snyggt, robust, slitstarkt och lätt att rengöra. I mer än 15 år har DLW Designgolv gett otaliga designmöjligheter till många ändamål. Scala 100, Scala 55, Scala Easy, Elements och Transparency är kollektioner, som är designade och tekniskt sammansatta för användning i många olika miljöer.

Armstrong World Industries AB i Holmsund har tillverkat plastgolv sedan 1949 och ingår sedan 1997 i Armstrong-koncernen. Holmsundanläggningen tillverkar plastgolv för offentlig och privat miljö och är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 9002, 14001 samt AFS 2001:1.

Fabriken är EMAS-registrerad enligt EU:s miljöstyrnings- och miljörevisonsordning. Linoleum är Svanen-märkt. Företagets golvprodukter säljs genom återförsäljare i hela landet.

Läs mer om Designgolv på företagets hemsida

Armstrong World Industries AB
Hemsida: www.armstrong.se

Armstrong World Industries AB

Armstrong World Industries AB är en golvtillverkare och leverantör av bl a plastgolv, linoleumgolv, textilgolv i nålfilt vinylgolv och designgolv för offentliga miljöer.

Armstrong World Industries AB i Holmsund har tillverkat plastgolv sedan 1949 och ingår sedan 1997 i Armstrong-koncernen. Holmsundanläggningen tillverkar plastgolv för offentlig och privat miljö och är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 9002, 14001 samt AFS 2001:1. Fabriken är EMAS-registrerad enligt EU:s miljöstyrnings- och miljörevisonsordning. Linoleum är Svanen-märkt. Företagets golvprodukter säljs genom återförsäljare i hela landet.