Ostkustens Tak i Oskarshamn AB > Detta kan vi

Detta kan vi

Kompletta takentreprenader, besiktning, rådgivning, och konsultation, konditionsbesiktning, energiberäkning mm. - Ostkustens Tak i Oskarshamn.


- Vi utför kompletta takentreprenader - såväl nyproduktion som omtäckningar av allt från små garagetak till stora industri-byggnader. Vi kan erbjuda tätskiktssystem för både låglutande och branta tak samt för parkeringsdäck, terasser samt s k gröna tak.

- Vi utför totalentreprenader med alla ingående arbeten för ett komplett och fungerande tak t.ex plåt- och träarbeten.

- Vi erbjuder gratis besiktning och rådgivning av era tak. I samråd med er gör vi upp en underhållsplan.

- Ni kan även vända Er till oss för fri rådgivning och konsultation. Vi är experter på att hitta den optimala lösningen, både när det gäller ekonomi och livslängd, för just Er fastighet.

- Vi kan utföra en konditionsbesiktning av Ert tak, där vi upprättar ett besiktningsprotokoll med ev. förslag till åtgärder och vi gör även en bedömning av takets kvarvarande livslängd. I samband med en sådan besiktning kan vi offerera ett årligt underhållsavtal.

- Har ni dyra uppvärmningskostnader kan det vara en god idé att tilläggsisolera taket. Låt oss utföra en "energiberäkning" så ser man snabbt om denna lösning är intressant.

Läs mer om Detta kan vi på företagets hemsida

Ostkustens Tak i Oskarshamn AB
Hemsida: www.ostkustenstak.se

Ostkustens Tak i Oskarshamn AB

Ostkunstens Tak AB arbetar som takentreprenörer, plåtläggare samt utför takenprenad, träarbeten i och konditionsbesiktning av Ert tak mm i Oskarshamn, Kalmar, Öland, Vimmerby, Gotland, Västervik med omnejd. I samband med konditionsbesiktning, upprättar vi ett besiktningsprotokoll med ev. förslag till åtgärder och vi gör även en bedömning av takets kvarvarande livslängd. I samband med en sådan besiktning kan vi offerera ett årligt underhållsavtal. Vi erbjuder gratis besiktning och rådgivning av era tak. I samråd med er gör vi upp en underhållsplan.

Har ni dyra uppvärmningskostnader kan det vara en god idé att tilläggsisolera taket. Låt oss utföra en "energiberäkning" så ser man snabbt om denna lösning är intressant.