Sapa > Dörrar

Dörrar

Sapa är tillverkare av aluminiumprofiler för dörrar: skjutdörrar, ytterdörrar, branddörrar med mera.

2086 och 2086 SX dörrsystem
Sapa Dörr 2086 är ett högisolerat dörrsystem med lågt U-värde och bra täthet utvecklat med tydlig fokus på energi och prestanda. 2086 SX har kompletterats med isolerstavar Sapa Thermo N9. 2086 finns i tre täthetsutföranden, Standard, Plus och Extreme. 2086 finns också som vikbar dörr med upp till sex vikbara dörrblad.

2060 Dörrsystem för hög trafik
Sapa Dörr 2060 är vårt starkaste dörrsystem som vi rekommenderar till byggnader med hög persontrafik som arenor, skolor, köpcentra, stationer, m.m.

2050 Dörrsystem för interiöra lösningar
Sapa Dörr 2050 är ett dörrsystem som passar utmärkt till interiöra lösningar eller områden utan krav på isolering.

Läs mer om Dörrar på företagets hemsida

Sapa
Hemsida: www.sapa.se

Sapa

Sapa utvecklar, testar, marknadsför och lagerhåller aluminiumprofiler för fönster, dörrar, skjutdörrar, fasader, BIPV, solskydd, glastak, golv, brofarbanor, flak, lämmar, trappor och räcken.

Sapa svarar för systemens tekniska utformning och kvalitet, för tester och godkännande. Samt för att tillverkaren får underlag och förutsättningar för sin produktion.

Sluttillverkning, efter deras anvisningar och arbetsbeskrivningar, sker i nära samarbete med specialistföretag som fasadproducenter och lastbilspåbyggare. Fristående tillverkare för Sapa Byggsystem svarar för att produkterna (dörrar, fönster osv.) får den kvalitet och finish som krävs.