Storstadens Lås HB > Dörrstängare

Dörrstängare

Storstadens Lås i Stockholm erbjuder försäljning och installation av dörrstängare.


Assa dörrstängare
Säker och trygg stägning. I Assa Abloy gruppen finns mer än 80 års erfarenhet att producera dörrstängare. Assas dörrstängare är tillverkade i aluminium, och plastkåpan är i ABS material som är återvinningsbart. Oljan som används i dörrstängarhusen är miljövänlig rapsolja.

Kaba dörrstängare
Kaba Gilgen är en så gott som ljudlös dörröppnare. Snygg rostfri design. Kompakt design passar trä, stål, samt aluminiumdörrar. Fungerar som en vanlig dörrstängare vid strömbortfall. Kan kopplas ihop med alla förekommande kodlås, ellås, elbleck, armbågskontakter som marknaden erbjuder.

Dorma dörrstängare
Dormas omfattande dörrstängar program gör företaget till världens största tillverkare av dörrstängare. Produkterna kan användas till de flesta typer av dörrar.

Storstadens Lås har agerat på marknaden sedan 1991. Verksamheten omfattar projektering, service, installation och försäljning av lås, låsystem, larm, dörrstängare, passersystem, utrymningsprodukter och säkerhetsprodukter mm till företag, bostadsrättsföreningar samt till privatpersoner. Detta kan omfatta kopiering av nycklar till kompletta installationer av passagesystem. Vårt arbetsområde täcker Stor-Stockholm med omnejd och i vissa fall övriga Sverige har vi fått erfara efter mer än 20 år i branchen...

Läs mer om Dörrstängare på företagets hemsida

Storstadens Lås HB
Hemsida: www.storstadenslas.se

Storstadens Lås HB

Storstadens Lås är ett låsföretag i Stockholm som bl a arbetar med inbrottsskydd, larminstallation, passersystem, utrymningsprodukter samt försäljning och installation av dessa.

Storstadens Lås har agerat på marknaden sedan 1991. Verksamheten omfattar projektering, service, installation och försäljning av lås, låsystem, larm, inbrottsskydd, passersystem, utrymningsprodukter och säkerhetsprodukter mm till företag, bostadsrättsföreningar samt till privatpersoner. Detta kan omfatta kopiering av nycklar till kompletta installationer av passagesystem. Vårt arbetsområde täcker Stor-Stockholm med omnejd och i vissa fall övriga Sverige har vi fått erfara efter mer än 20 år i branchen...

Vi arbetar för att göra våra kunder nöjda, samt också motsvara försäkringsbolagens och stöldskyddsföreningens krav, och hitta en funktionslösning som tillgodoser alla partners mål.