Assa AB > Dörrstyrning

Dörrstyrning

Dörrstyrning, dörrstängare från ASSA. ASSA ABLOY-gruppen har mer än 80 års erfarenhet av att producera dörrstängare. Våra produkter öppnar och stänger dörrar i alla världsdelar. Vi tillgodoser svenska och internationella krav, EN, ANSI och ISO 9001.

Säker och trygg stängning.

ASSA ABLOY-gruppen har mer än 80 års erfarenhet av att producera dörrstängare. Våra produkter öppnar och stänger dörrar i alla världsdelar. Vi tillgodoser svenska och internationella krav, EN, ANSI och ISO 9001. Assas dörrstängare är tillverkade i gjuten aluminium, och plastkåpan är i ABS material som är återvinningsbart. Oljan som används i dörrstängahusen är miljövänlig rapsolja.

Inom begreppet dörrstyrning ryms många möjligheter. Det handlar inte bara om kontrollerad stängning av dörr utan också om bekvämlighet, komfort, säkerhet och trygghet.

Läs mer om Dörrstyrning på företagets hemsida

Assa AB
Hemsida: http://www.assa.se

Assa AB

ASSA utvecklar och marknadsför säkerhets och låssystem, beslagsprojektering, lås projektering allt från mindre passersystem till komplexa integrerade säkerhetssystem
för kommersiella, offentliga byggnader och flerbostadshus.

Assa finns i hela landet och ställer upp för informationsträffar och projekteringar där kunden finns. Försäljning och installation via utbildade och certifierade återförsäljare för att garantera kunden absolut resultat vad gäller installation, driftsättning och efterservice.