Beslag Design AB > Dörrtrycken & draghandtag

Dörrtrycken & draghandtag

Dörrtrycken & draghandtag från Beslag Design: Dörrhandtag 04 ur serien Futura.

Rostfria dörrtrycken med högsta brandklassen. Nötning: tål mer än 200 000 öppningar. Godkända att användas tillsammans med panikbeslag.

Fördelar med dörrtrycken och draghandtag i Futura.

1. Rosetten ger inga synliga skruvar.
2. Medbringaren till spindeln är i rostfritt stål för hög hållfasthet.
3. Enkelt montage: Muttrarna är öppna (även på utgångssidan) samt försedda med låsvätska (typ: Loctite®).
4. Spindelns längd är 110 mm för dörrar med en maximal tjocklek på 63 mm. För tjockare dörrar finns längre spindel och skruvar som fås mot beställning.
5. Mässingslager som standard men kan även fås med nållager.
6. Passar såväl skandinavisk SIS- som tysk DIN-standard.
7. Godkänd enligt DIN (EU)-norm:

* Brandklass 3 (högsta brandklass): mer än 90 min
* Nötning: mer än 200 000 öppningar.
* Alla dörrtrycken och draghandtag är godkända att användas tillsammans med panikbeslag.

Beslag Design är ett branschledande lagerförande försäljningsbolag med mer än 30 års erfarenhet inom Beslag och Interiörprodukter. Vi bygger våra framgångar på ett brett produktsortimentoch de senaste inredningstrenderna från Europas ledande tillverkare.

Bland våra produkter finner du: Badrumstillbehör, Belysning, Bordsben, Stödben och Hjul, Dörrtrycken, draghandtag och tillbehör, Hyllbärare och Konsoler, Knoppar och Handtag, Krokar, Reling och Redskapssystem, Garderobsinredning.

Läs mer om Dörrtrycken & draghandtag på företagets hemsida

Beslag Design AB
Hemsida: www.beslagdesign.se

Beslag Design AB

På Beslag Design brinner vi för inredning och detaljer. Vår affärsidé är enkel - att utveckla och marknadsföra ett innovativt och efterfrågat sortiment av beslag och inredningsdetaljer. Sedan 1972 har vi vuxit stadigt och idag är vi branschledande inom områdena beslag- och interiörprodukter. Hos oss finns handtagen, beslagen, förvaringen, tillbehören och belysningen för alla rum. Till hem, butik, kontor, restaurang och hotell. De där detaljerna som lyfter inredningen och gör helheten komplett.

Vårt kontor och lager ligger i natursköna Båstad. Härifrån ger vi bästa tänkbara service till våra kunder, vilka återfinns i hela Norden och delar av Europa. Vi har som målsättning att ligga steget före med det allra senaste och att samarbeta med miljöanpassade leverantörer. Vi tar hem de hetaste nyheterna från i första hand Europa men även från andra delar av världen. Våra leverantörer består av både tryggt välrenommerade företag och nya pigga uppstickare.