Bekaert > Dramix® Booster

Dramix® Booster

Dramix® Booster är flexibel och automatisk fiberdoseringsutrustning för fiberarmering m.m. som utvecklats och tillverkas av Bekaert.

Bekaert Svenska AB erbjuder kundanpassade doseringslösningar för varje unik situation.

Fibrer ligger dosvis och noggrant förpackade i påsar bestående av speciellt anpassat pappersband som normalt löses upp helt i betongmassa.

Bandet har givetvis anpassats för ändamålet och för att säkerställa att detta inte ger betongens reologi eller egenskaper nämnvärd påverkan.

Fibrer kan med Dramix® Booster doseras variabelt enligt önskemål med stor noggrannhet. Systemet räknar fiberpåsarna och medger stor flexibilitet beträffande växling av olika fibertyper och lämnar sällan något fiberspill. Finns utrymme där utrustningen placeras så kan flera fiberpallar seriekopplas efter varandra vilket är bra om större betongvolymer skall köras.

Doseringsutrustningen kan erhållas i en rad olika utföranden för fullintegrering med betongfabrikers egna styrsystem eller för egen hantering utanför detta.

Standardversionen räcker ofta långt och är ett kostnadseffektivt samt kvalitetsmässigt gott alternativ. Det enda som behövs då är tillgång till tryckluft samt elektricitet.

Bekaert erbjuder fullservice med allt från rådgivning, installation, integrering, efterservice m.m. kring systemet.

Läs mer om Dramix® Booster på företagets hemsida

Bekaert

Bekaert (www.bekaert.com) är global marknadsledare inom området dragna trådprodukter och trådapplikationer, dessutom teknologiledande inom företagets kärnkompetenser avancerad tråddragning, avancerade material samt ytbeläggning.

Bekaert Svenska AB är det helägda svenska dotterföretaget som arbetar med försäljning av ståltråd, industritråd, fjädertråd, olika typer av armering och bergsäkrings- samt bergförstärkningsprodukter. För byggsidan säljer vi olika typer av armeringsnät, fiberarmering, putsarmering, murverksarmering, gräsarmering, vägarmering, spännarmering, bergnät, gabioner, kabelbult och en rad andra produkter. Vi finns i Göteborg med kontor och lager. Välkommen att ringa oss på Bekaert Svenska AB!