Bekaert > Dramix Duo®

Dramix Duo®

Dramix® Duo är ett armeringssystem för betonggolv med låg belastning från Bekaert Svenska AB.

Systemet består av en blandning med Dramix® stålfibrer samt Duomix® mikropolypropylenfibrer.

Bekaert har utvecklat ett armeringssystem för golv med låg belastning som ger en rad fördelar gentemot de enkla armeringsnät man normalt brukar använda till denna typ av betonggolv. Systemet kallas Dramix® Duo och består av en blandning med Dramix® stålfibrer samt Duomix® mikropolypropylenfibrer.

  1. Förstklassig armering tack vare blandningen av syntet- och stålfibrer. Duomix® syntetfibrer för den inledande fasen då betongen är nyutlagd och Dramix® stålfibrer när betongen väl härdat.
  2. Otroligt prisvärd produkt med stor effekt.
  3. Snabbt arbetsutförande i jämförelse med traditionell armering som är betydligt mer tidskrävande.
  4. Minskad risk för sprickor i betonggolv.


  5. Läs mer om Dramix Duo® på företagets hemsida

Bekaert

Bekaert (www.bekaert.com) är global marknadsledare inom området dragna trådprodukter och trådapplikationer, dessutom teknologiledande inom företagets kärnkompetenser avancerad tråddragning, avancerade material samt ytbeläggning.

Bekaert Svenska AB är det helägda svenska dotterföretaget som arbetar med försäljning av ståltråd, industritråd, fjädertråd, olika typer av armering och bergsäkrings- samt bergförstärkningsprodukter. För byggsidan säljer vi olika typer av armeringsnät, fiberarmering, putsarmering, murverksarmering, gräsarmering, vägarmering, spännarmering, bergnät, gabioner, kabelbult och en rad andra produkter. Vi finns i Göteborg med kontor och lager. Välkommen att ringa oss på Bekaert Svenska AB!