Junckers Industrier A/S > DuoBat 110+

DuoBat 110+

DuoBAT 110+ är sportgolv från Junckers Industrier A/S. Ett dubbelt regelsystem med en total konstruktionshöjd på 110 mm. Systemet ger oöverträffbar stötdämpning, fjädring och bollreflexion.


DuoBAT 110+ är baserat på det patenterade J-Lock konceptet och ger en fantastisk flexibilitet med hänsyn till montering, eftersom det kan läggas på ojämnt undergolv. J-Locks säkrar snabb och säker förbindelse mellan det översta och understa regellagret.

Med hänsyn till prestanda ger J-Locks exceptionella sportgolvskvaliteter med extra och kontrollerad fjädring med hjälp av fjäderelement och inbyggd deformationsbegränsare. Detta säkrar också att fjäderelementen aldrig mister sin elasticitet. Dessa egenskaper er de samma över hela golvet och gör, att DuoBAT 100+ är speciellt lämpligt för multi-sporthallar, som är värd för snabba bollspel, aerobic och gymnastik.

Läs mer om DuoBat 110+ på företagets hemsida

Junckers Industrier A/S
Hemsida: www.junckers.se

Junckers Industrier A/S

Junckers Industrier A/S är en av Europas största tillverkare av massiva trägolv, designgolv, skeppsgolv, sportgolv och golvvärme mm. som sysselsätter mer än 450 personer över hela världen. Företagets främsta målsättning är att tillverka produkter av högsta kvalitet utifrån en ständig dialog med våra arkitekter, byggföretag, entreprenörer och ägare. Tack vare det nära samarbetet med branschkunniga kan Junckers behålla sin position som Europas ledande leverantör.

Junckers Industrier A/S verkar inom två sektorer, massiva trägolv och golvbehandling. Junckers har sju dotterbolag och finns representerade i mer än 30 länder.