Allaway-CDS Centraldammsugare AB > DV30

DV30

Allaway-CDS är leverantör av centraldammsugare. DV30 är en enkel och billig centraldammsugare för mindre hus, från Allaway-CDS.

Till skillnad från tidigare modeller har den plasthölje och en turbin som klarar rördragning upp till 25 m.

DV 30 är ett bra alternativ för mindre hus, där man vill ha en enkel och billig centralenhet. Till skillnad från tidigare modeller har den plasthölje och en enklare konstruktion av motorn (throughflow).

DV30 säljs i kompletta satser med rörpaket, städutrustning och centralenhet. Flera alternativ finns när det gäller städutrustning, och alla tillbehör som finns till övriga Allaway-modeller, t ex föravskiljare och roterande munstycken, passar givetvis även DV30.

Läs mer om DV30 på företagets hemsida

Allaway-CDS Centraldammsugare AB
Hemsida: www.allaway.se

Allaway-CDS Centraldammsugare AB

Allaway är leverantör av centraldammsugare för små och stora miljöer såsom bostäder, kontor, villor och även lättare industri.

CDS centraldammsugare AB startades redan 1984 som första aktör på marknaden centraldammsugare för egna hem, och har sedan dess varit generalagent för varumärket Allaway. Företaget ingår idag som helägt dotterbolag i den finska Allawaykoncernen med säte i Jyväskylä, Finland. Allaway Oy ägs av det tyska bolaget Top Air AG.

Återförsäljare och serviceställen finns med god geografisk täckning från norr till söder.

Produkter:
Allaway 1-fas centraldammsugare för villor, radhus, daghem, mindre kontor och lättare industri. Dammsugare och tillbehör designade för absolut högsta finishkrav.

För större komersiella miljöer finns 3-fas system, Manta serien.

BA-serien är det naturliga valet för placering i biutrymmen, t ex i källaren. PM-serien kan placeras i stort sett var som helst i huset.

Tillbehör:
Dammsugarpåsar, Dammsugarreservdelar, Dammsugarslangar, Föravskiljare, Stoftavskiljare Dammsugarmunstycke