NorDan Dörren > Dynamik

Dynamik

Våra stilrena altanytterdörrar präglas av ett tidlöst formspråk och vackra linjer. Går också att få som pardörr med två stora klarglas i dörrbladen som ger maximalt ljusinsläpp.


Nyheten Dynamik innehåller dörrarna Cirkel och Linje som båda är designade av Roger Persson. Designelement som ringar i olika storlekar och oregelbundna placerade linjer, ger dörrarna ett livfullt uttryck då en imaginär rörelse uppstår. Dynamik passar i de flesta miljöer. Både Linje och Cirkel pryder sin entré i de flesta hus från tegelvillor till träkåkar.

Läs mer om Dynamik på företagets hemsida

NorDan Dörren
Hemsida: www.nordan.se

NorDan Dörren

NorDan Dörren är tillverkare av ytterdörrar i Trä, garageportar i trä, brandklassade och ljudklassade dörrar samt sidoljus mm.

Din dörr ska matcha huset väl, vara snygg och smart tillverkad både vad gäller säkerhet och energivärde. I årets sortiment finns ett åttiotal dörrar indelade i sju olika serier samt förrådsytterdörrar, altanytterdörrar, garageportar och sidoljus som passar alla hustyper och olika smakriktningar. Du kommer med stor säkerhet att finna din favoritmodell i vårt stora utbud. Lycka till!