Kasthall Mattor & Golv AB > E-Handel

E-Handel

Välkommen till vår värld av design, innovation, hantverk och passion.

Kasthalls produkter handlar om att förvandla ditt golv till äkta design. Våra mattor och textiler är skapade för alla typer av kunder och utrymmen; från vackra bostäder, lyxiga yachter, exotiska hem till snygga kontor, butiker, hotell och det kungliga slottet. För att skapa en matta är flera ingredienser nödvändiga; hög expertis inom hantverket, det finaste naturmaterialet och stor förståelse för design. Vi tar våra mattor och golv genom varje steg utifrån två vägledande ord: perfektion och passion.

Läs mer om E-Handel på företagets hemsida

Kasthall Mattor & Golv AB
Hemsida: http://www.kasthall.com/sv/

Kasthall Mattor & Golv AB

Kasthall är en tillverkare av massiva trägolv samt textila golv, (textilgolv), bl a heltäckningsmattor, vävda mattor och tuftade mattor.

Den egna fabriken ligger sedan starten i Kinna, mitt i det traditionsrika textilområdet i västra Sverige. Där sker fortfarande all tillverkning. Under åren har Kasthall blivit en av världens ledande inom design och tillverkning av mattor.

Det som kännetecknar Kasthalls formspråk är det strama och det enkla med en förankring i den Skandinaviska traditionen. Kasthalls mattor finns representerade i ett flertal offentliga byggnader i världen. Under åren har Kasthall tagit emot designpriseroch utmärkelser för sin goda formgivning.

De material vi arbetar med är: Textil och Massiva trä.

Mattor, Heltäckande mattor, Textilgolv offentlig miljö, Designade textilgolv