Assa AB > Eagle Object Control

Eagle Object Control

Eagle Object Control är en plattform för att få kontroll över flyttbara värdeobjekt, t ex nycklar. I Eagle Object Control kombineras avancerade funktioner med ett enkelt handhavande.


Med Eagle Object Control kan man vara säker på att nycklarna förvaras och hanteras på ett tryggt sätt under dygnets alla timmar, året runt. De som använder nycklar som finns i systemet kan aldrig bli oskyldigt anklagade. Användarna blir automatiskt ansvariga för de nycklar de tagit ut. Därigenom säkerställs att nycklarna kommer tillbaka och att den fysiska tillgången som nyckeln är kopplad till får en bättre bevakning.

Läs mer om Eagle Object Control på företagets hemsida

Assa AB
Hemsida: http://www.assa.se

Assa AB

ASSA utvecklar och marknadsför säkerhets och låssystem, beslagsprojektering, lås projektering allt från mindre passersystem till komplexa integrerade säkerhetssystem
för kommersiella, offentliga byggnader och flerbostadshus.

Assa finns i hela landet och ställer upp för informationsträffar och projekteringar där kunden finns. Försäljning och installation via utbildade och certifierade återförsäljare för att garantera kunden absolut resultat vad gäller installation, driftsättning och efterservice.