Prido AB > Ecolid Vikport

Ecolid Vikport

Vikport, Ecolid från Prido AB är ett industriport som är verkligt ekonomiskt och miljömässigt alternativ, som samtidigt har hög finish och minimala underhållsbehov.


Vissa anläggningar kräver en port med lite extra klass. Men givetvis är funktion, nytta och ekonomi minst lika viktiga aspekter att ta hänsyn till. Så om du behöver en välisolerad, prisvärd och snygg sandwishport, behöver du inte leta vidare.

Vad är det då som gör Ecolid industriport till en så prisvärd investering?

Förutom att den är resultatet av vår 35-åriga erfarenhet av industriportstillverkning så finns det en rad starka argument som talar för detta. Rationella produktionsmetoder, materialval och förenklad montering bidrar till låga initialkostnader.

God hållbarhet mot väder och vind, höga isoler- och täthetsvärden samt minimalt underhållsbehov ger i sin tur låga driftskostnader. Och eftersom säkerhet har varit några av grundstenarna i konstruktionsarbetet så är det också ovanligt tryggt att äga en Ecolid vikport eller slagport.

Allt detta, tillsammans med våra väl genomtänkta och generösa garantiåtaganden, bidrar ytterligare till den ekonomiska investering som Ecolid industriport är.

När porten väl måste bytas ut så är den tillverkad av endast miljömässiga material - från det återvinningsbara aluminiumet till den freonfria isoleringen. Detta garanterar i sin tur att vår miljö inte utsätts för onödig belastning.

Läs mer om Ecolid Vikport på företagets hemsida

Prido AB
Hemsida: www.prido.se

Prido AB

Prido AB - Tillverkning och försäljning av industriportar, vikportar, takskjutportar, slagportar med mera.

Prido AB tillverkar och marknadsför vikportar av märkena Ecolid och Lida samt Prolid takskjutport..

Företaget tillhandahåller montage och service av deras egna och andra märken av vikportar, industriportar och takskjutportar.

Prido AB har tillverkat portar sedan 1973 och ständig utvecklar högkvalitativa industriportslösningar samt tillbehör till industriföretag och andra portanvändare i Norden och Norra Europa.

Kontakta Prido ifall du är på jakt efter vikportar, slagportar, portar, takskjutportar, industriportar, stålportar, skjutportar, dörrar, garageportar med mera.