Norcare Living Quality AB > Effektiva Sugsystem

Effektiva Sugsystem

PRO serien är kraftfulla dammsugare för proffs, industri & hobbyarbeten från Norcare Living Quality AB. Mycket lättarbetade och robusta i sin konstruktion. Enkel på och avstängning.


Speciellt utvecklad för dig som ställer extra höga krav på funktionalitet & flexibilitet tillverkad i robust ABS plastkonstruktion. För proffs, hantverk och hobby. Ute eller inne, vått och torrt.

PRO serien levereras med ett inbyggt överfyllnadsskydd samt ett effektivt och tvättbart Cartridgefilter för städning av finfördelat damm som slipdamm, borrspån och dylikt. En stor verktygslåda är placerad på baksidan och rymmer alla dina munstycken och mer där till. Gäller ej Pro 20 INOX.

PRO 30 PW levereras med Plugg & Work som ger dig en automatisk start-/stoppfunktion vid anslutet el-handverktyg! Idealiskt för en dammfri slipning och borrning vid känsliga arbetstillfällen. En universal el-handverktygsadapter ingår.

Läs mer om Effektiva Sugsystem på företagets hemsida

Norcare Living Quality AB
Hemsida: www.norcare.se

Norcare Living Quality AB

Norcare Living Quality AB säljer Husky centraldammsugare, centralsugsystem till industri och lantbruk samt Shop-Vac våtdammsugare och torrdammsugare. Vi kan erbjuda ett stort sortiment av maskiner och tillbehör för industri, proffs, hantverkare och lantbruk. Även avancerade våtstädningslösningar.

En centraldammsugare gör ditt hem, kontor och all annan inomhusmiljö renare! Det sitter en Husky centraldammsugare i över 30 000 svenska hem.

Shop Vac är världens största tillverkare av våt- och torrdammsugare för hem och hobby. Det finns även grovdammsugare för proffsmiljön.