VVK AB > El

El

VVK AB i Stockholm utför alla typer av elarbeten i fastigheter som t.ex. elmatning till fastigheter.


Vi installerar och/eller bygger om elskåp och gör nydragningar vid ombyggnation. Vi utför kontorsanpassningar samt renoveringar av kök och bad. Naturligtvis har vi elbehörighet.

Vi utför:
Felsökning
Utredning
Åtgärdsförslag
Service
Programmering
Drifttagning

Läs mer om El på företagets hemsida

VVK AB
Hemsida: www.vvk.info

VVK AB

Värme, Ventilation & Kyla (VVk AB) utför bla ventilationsarbeten, kylservice, elarbeten, badrumsinstallationer värmeinstallationer och installation av styr- och reglersystem i Stockholm med omnejd.

Vi är experter på att optimera fastigheters energiförbrukning så att driftkostnaderna blir lägre, säkerheten högre och miljön renare. och hjälper dig som fastighetsägare och förvaltare att spara energi och optimera era anläggningar. Vi projekterar, installerar och utför även service av VVS, ventilation- och kylsystem.

Vi tror på långvarig samverkan i förtroende med flexibla och skräddarsydda avtal. Som kund kan du välja alltifrån enstaka serviceåtgärder till totala driftsåtaganden med garanti— allt efter behov och kostnad. Vill du veta mer om våra tjänster och produkter? Kontakta oss, så berättar vi mer om hur du minskar energiförbrukningen, höjer säkerheten och sänker kostnaderna.