Ensto Sweden AB > Elektrifiering av fastigheter

Elektrifiering av fastigheter

Larm- och signalsystem

Säkerhet och effektivitet
Genom att kombinera Jussi signalprodukter kan ni utforma olika signal- och larmsystem för byggnader. Alla typer av byggnader kan komma ifråga, från lekstuga till våningshus och från kiosk till köpcentrum.

De färdiga systemen kan vara t.ex. övervakning av enskilda dörrar, signalsummers, anropssystem i socialkontor och sjukhus eller omfattande fuktövervakningssysem för privata och offentliga byggnader.

Jussi signalsystem kan användas i flera praktiska system för omväxlande behov:

  • assistansanrop och larmning i offentliga byggnader
  • sjuksköterskesignal i sjukhus och kliniker
  • tekniska larmsignaler i affärs- och bostadsbyggnader
  • betjäningsanrop i hotell och restauranger
  • läckagevakter i fall av en vattenskada.
Jussi signalprodukter
Dessa system är enkla i installation och användning. Ni kommer att upptäcka att det är lätt att planera system med våra produkter genom funktionsförening. Monteringen sätter inga krav på speciella färdigheter och på inget sätt behöver systemet någon programmering alls. Pålitligheten har noggrant testats under många år. Underhåll, ändringar och utbredningar kan utföras utan specialister och reservdelar kan man köpa hos lokala elgrossister.

System byggda av Jussi signalprodukter är enkla, funktionssäkra och förmånliga lösningar. De har konstruerats för att vara kompatibla med Jussi-serien. Signalprodukterna monteras i samma infällda eller ytmonterade dosor som övrig installationsmaterial. Dessutom har det utvecklats tilläggstillbehör för signalprodukterna.

Läs mer om Elektrifiering av fastigheter på företagets hemsida

Ensto Sweden AB
Hemsida: http://www.ensto.com/www/swedish/

Ensto Sweden AB

Ensto Building Technology utvecklar värme- och installationssystem bestående av installationsmateriel samt tillbehör och snabbkopplingar, samt armaturer och el-centraler.
Våra produkter har en nyckelställning vid överföring av elenergi och i vardagsanvändning. De finns i elinstallationer, belysningssystem och olika avancerade regler- och övervakningssystem i hushåll, offentliga byggnader och i näringslivets anläggningar.