Ensto Sweden AB > Elektrifiering av hemmet

Elektrifiering av hemmet

Förnuft, säkerhet och kontroll för hemmet

Hemmet är den viktigaste platsen – så visst är det värt att investera i hemmets säkerhet och funktioner. Lösningarna för säkerhet och kontroll/manövrering kan monteras parallellt med eldragningen, och alla funktioner kan implementeras i ett system, vilket ger enkel funktion utan att man behöver hantera flera system samtidigt.

Förnuft, säkerhet och kontroll för bostaden
Säkerhets- och kontrollsystemen gör att du kan undvika skador såsom fuktskador, brandskador och inbrott. Ett läckagelarm skickar ett meddelande till din mobiltelefon om en läcka känns av, och kan i vissa fall även förhindra själva läckan. Rörelsedetektorer tänder utomhusbelysningen om någon går över trädgården, och tjuvlarmssystemet larmar t.ex. direkt till en uppsättning utvalda mobiltelefonnummer. Vårt system reglerar också uppvärmningen i bostaden. Du kan informera systemet när du inte ska vara hemma, varvid systemet aktiverar önskade säkerhets- och reglerfunktioner.

Läs mer om Elektrifiering av hemmet på företagets hemsida

Ensto Sweden AB
Hemsida: http://www.ensto.com/www/swedish/

Ensto Sweden AB

Ensto Building Technology utvecklar värme- och installationssystem bestående av installationsmateriel samt tillbehör och snabbkopplingar, samt armaturer och el-centraler.
Våra produkter har en nyckelställning vid överföring av elenergi och i vardagsanvändning. De finns i elinstallationer, belysningssystem och olika avancerade regler- och övervakningssystem i hushåll, offentliga byggnader och i näringslivets anläggningar.