Elitfönster AB > Elit Complete Alu

Elit Complete Alu

Elit Complete Alu, sidhäng 3 glasfönster, 3 luft med glasdelande horisontell post.


Elit Complete Alu är klassiska utåtgående 3-glas fönster i trä med aluminiumklädd utsida från Elitfönster AB. U-värde 1,2 är standard. ?Produktfamiljen innehåller bland annat Elitfönsters H-fönster i aluminiumklätt utförande. H-fönstret har sålts i mera än tre miljoner exemplar sedan introduktionen 1972. ??Modeller: H-fönster, sidohängda / överkantshängda fönster, fasta karmar, fönsterdörrar (enkel- /pardörrar)??

Elitfönster AB är Sveriges största fönstertillverkare. Företaget är tillverkare av träfönster, aluminiumfönster, energifönster och fönsterdörrar för såväl konsument- som proffsmarknad

Läs mer om Elit Complete Alu på företagets hemsida

Elitfönster AB
Hemsida: www.elitfonster.se

Elitfönster AB

Elitfönster AB är Sveriges största fönstertillverkare. Företaget är tillverkare av takfönster, vridfönster, ljudfönster och ljudfönster för såväl konsument- som proffsmarknad.

För att kunna möta kundernas behov nu och i framtiden fokuserar vi på utveckling och ständig förbättring av både produkter och organisation.

Vi ligger i täten med vårt miljöarbete och har genom historien medverkat till de flesta genomgripande produkt-innovationerna i vår bransch. Bland annat är vi ledande i utvecklingen av energieffektiva fönster.