Elitfönster AB > Elit Extreme

Elit Extreme

Med ett U-värde så lågt som 0,9, aluminiumklädd utsida, solskyddsglas och självrengörande glas är Elit Extreme det mest effektiva fönster Elitfönster AB någonsin tillverkat.

?Energimärkt i klass A av Energimyndigheten (läs mera på http://www.energifonster.nu/).
?
?I produktfamiljen återfinns bland annat Extreme-varianten av Elitfönsters H-fönster, som sålts i mer än tre miljoner exemplar sedan introduktionen 1972. ??Modeller: H-fönster, sidohängda fönster, fasta karmar, fönsterdörrar (enkel- /pardörrar) ??

Elitfönster AB är Sveriges största fönstertillverkare. Företaget är tillverkare av träfönster, aluminiumfönster, energifönster och fönsterdörrar för såväl konsument- som proffsmarknad.

Tillbehör, rullgardin, skräddarsydda mått.

Läs mer om Elit Extreme på företagets hemsida

Elitfönster AB
Hemsida: www.elitfonster.se

Elitfönster AB

Elitfönster AB är Sveriges största fönstertillverkare. Företaget är tillverkare av takfönster, vridfönster, ljudfönster och ljudfönster för såväl konsument- som proffsmarknad.

För att kunna möta kundernas behov nu och i framtiden fokuserar vi på utveckling och ständig förbättring av både produkter och organisation.

Vi ligger i täten med vårt miljöarbete och har genom historien medverkat till de flesta genomgripande produkt-innovationerna i vår bransch. Bland annat är vi ledande i utvecklingen av energieffektiva fönster.