Byggelit Sverige AB > Elittaket

Elittaket

Byggelit AB är tillverkare av Elittaket, ett färdigbehandlad innertak konstruerat för enkel och snabb montering.


Tak och vägg är, tillsammans med golvet, stommen i själva inredningen. När det är dags att välja tak och vägg vid nybyggnation, renovering eller utbyggnad gäller det att vara klok. Att hitta ändamålsenliga alternativ, väga för- och nackdelar mot varandra och göra prisjämförelser.

I Elitsortimentet finns såväl tak som vägg i flera varianter, lika enkla att montera som de är tilltalande i färg och struktur.

Elitsortimentet passar i de flesta miljöer. Ett hemtrevligt tak till köket, nya väggar i barnens rum eller till företagets kontorslokaler.

Ur miljöhänseende är det också ett bra val. De folierade tak- och väggskivorna är självklart miljömärkta med Svanen.

Läs mer om Elittaket på företagets hemsida

Byggelit Sverige AB
Hemsida: www.byggelit.se

Byggelit Sverige AB

Byggelit AB är tillverkare av bl a spånskivor och träfiberskivor såsom takskivor, väggskivor, golvskivor och ljudgolv. Dessa säljs till byggmaterialhandel och möbelindustri. Vår årsproduktion är ca 70 000 m3 produktionsanläggningen finns i Lit i Jämtland.

C:a 15 % av vår försäljning går på export främst till de övriga nordiska länderna.

Vi har lång och gedigen erfarenhet av spånskiveproduktion. Företaget grundades i Lit 1965 av Sven O Persson.

Kundens behov är drivkraft i vårt arbete. Vår målsättning är att arbeta nära våra kunder och utveckla gynnsamma samarbeten som ger ömsesidig utdelning i form av lönsamhet och kunskap. Vi arbetar med miljö- och kvalitetsfrågor både vad det gäller våra produkter men också i vår arbetsmiljö och med vår personal.

Vi är certifierade med nordiska miljömärket Svanen.


Golv, Vägg, Tak, Inredning, Regelgolv, Undergolv, Akustikgolv, Hyllplan, Stegljudsisolering, Värmegolv, Träskivor, Spånskiva, Väggskiva, Takskiva, Golvskiva, Spånskiva, Träfiberskiva, Innertaksskivor, Innertaksskiva, Undertaksskivor, Undertaksskiva, Golvsystem