TJ Akustiktak AB > En del av Inlook Group

En del av Inlook Group

Olsson Groth Invest AB säljer den ledande svenska företagsgruppen Montako med koncernmoder Montagegruppen i Malmö AB till finska Inlook Group Oy.

Finlands ledande företag inom interiört byggande och specialmontage utvidgar sin verksamhet genom att förvärva företagsgruppen Montako med koncernmoder Montagegruppen i Malmö AB samt TJ Akustiktak AB, Undertakman i Blekinge AB och AB Smålands Undertak. Montako är en av Sveriges ledande företagsgrupper inom undertak, aktivitetsanpassad akustik och specialmontage. Affären innebär att Inlook blir en betydande aktör i Sverige och stärker sin position inom byggbranschen i Norden. Företagsgruppen Montako som omsätter ca 120 MSEK ägdes före affären av Olsson Groth Invest AB genom Jonas Olsson och Carl Groth. Montagegruppen i Malmö förvärvades 2012 av OGI och har under de senaste åren utvidgat marknaden och verksamheten genom förvärv av TJ Akustiktak AB i Växjö, Undertakman i Blekinge AB i Karlshamn och AB Smålands Undertak i Norrköping. Inom området specialmontage och ljusinstallationer verkar företagsgruppen över hela Sverige och är kända för sin expertis att bygga krävande lösningar inom undertak, akustik och ljus. Inlook Group Oy är Finlands ledande aktör inom interiört byggande, undertak och specialmontage. Företaget startade 1967 i Helsingfors och har sedan dess vuxit till att omfatta hela Finland och med verksamhet i Estland och Litauen. Inlook är ett familjeägt företag med 3 generationer arbetande i verksamheten och omsätter ca 800 MSek med 450 anställda. (https://www.inlook.fi)

Läs mer om En del av Inlook Group på företagets hemsida

TJ Akustiktak AB
Hemsida: www.tj-akustiktak.se

TJ Akustiktak AB

TJ Akustiktak AB i Växjö arbetar med entreprenad inom akustikarbete, undertaksarbete, installationsgolv och bullerdämpning mm. Företaget är verksamt i Sydöstra Sverige,

Vi arbetar med alla i branschen förekommande fabrikat och material. Vi jobbar efter hög kvalitét, rätt material och rätt tid. Företaget startades 1996 i Växjö och är specialicerat på undertak. Vi har idag 13 anställda och tillsammans har de många års erfarenhet. Med utgångspunkter i Växjö och Karlskrona verkar vi i stora delar av sydöstra Sverige.