Engbergs Måleri AB > En saluhall reser sig ur askan

En saluhall reser sig ur askan

Engbergs Måleri AB deltog i återuppbyggnadsarbetet av saluhallen i Uppsala.


Saluhallen har intagit en alldeles särskild plats i Uppsala. Strax nedanför Domkyrkan och alldeles intill den livliga Fyrisån. Sedan 1907 har det varit kommers i saluhallen, med allt ifrån bistra till strålande tider. Men en dag hände det som absolut inte får hända. Kristi himmelsfärdsmorgon år 2002 brann saluhallen ner till grunden. Ett mäktigt återuppbyggnadsarbete påbörjades av Sh bygg, Engbergs Måleri och många andra entreprenörer.

Läs mer om En saluhall reser sig ur askan på företagets hemsida

Engbergs Måleri AB
Hemsida: www.engbergsmaleri.se

Engbergs Måleri AB

Engbergs Måleri AB är en målerifirma som utför epoximålning, nymålning, våtrumsmålning , ådring & marmorering i Uppsala, Östhammar, Gävle, Alunda, Hallstavik och Örbyhus med omnejd. Företaget utför ROT-jobb.

Engbergs Måleri är ett av Upplands största måleriföretag. Deras verksamhet sträcker sig från Gävle i norr till Stockholm i söder. Huvudkontoret finns i Uppsala, men har även ett kontor i Österbybruk. Det som är kännetecknande för företaget är att dom alltid sätter kvalitet och service i första rummet. Som kund är det meningen att du alltid ska känna dig prioriterad. Du kan också vara helt övertygad om att Engbergs använder miljövänliga färger och produkter.

Deras kunder är främst byggföretag, privata fastighetsägare, Allmännyttan, bostadsrättsföreningar kommuner och landsting. Men arbetar också gärna åt dig som enskild villaägare eller lägenhetsinnehavare.