Kumerius El i Villa KB > En trygg installatör

En trygg installatör

Välkommen att kontakta oss för offert

Vi är medlemmar i Elektriska installatörsorganisationen, EIO. Vi åtar oss uppdrag på såväl general- som totalentreprenad, eller mot löpande räkning om så önskas. Du som privatkund kan av oss få hjälp med alla typer av elinstallationer som kan förekomma i din villa, ditt hus eller i din lägenhet. KUMERIUS EL är i första hand verksamt i Täby men även övriga Stockholm med omnejd.

Läs mer om En trygg installatör på företagets hemsida

Kumerius El i Villa KB
Hemsida: http://kumeriusel.se/

Kumerius El i Villa KB

Vi hjälper såväl privatkunder som företagskunder. Exempel på saker vi åtgärdar är elinstallationer (el, tele, data, larm), men även elservice och elunderhåll. Oavsett om det handlar om en enkel svagströms- installation eller om det är ett mer omfattande arbete så hjälper vi er.

Vi är medlemmar i Elektriska installatörsorganisationen, EIO. Vi åtar oss uppdrag på såväl general- som totalentreprenad, eller mot löpande räkning om så önskas.

Du som privatkund kan av oss få hjälp med alla typer av elinstallationer som kan förekomma i din villa, ditt hus eller i din lägenhet. KUMERIUS EL är i första hand verksamt i Täby men även övriga Stockholm med omnejd.

Välkommen att kontakta oss för offert