EU Tak & Fastighetsservice AB > Enlagssystem

Enlagssystem

EU Tak & Fastighetsservice i Trelleborg utför takarbeten i Trelleborg, Malmö, Lund och Ystad med omnejd med Trebolit Elastolit Tätskiktsmattor.


Elastolit® Tätskiktsmattor ger enkel, snabb och kostnadseffektiv taktäckning vid såväl nyproduktion som renovering. Tätskiktsmattan läggs direkt på underlaget och fästes genom mekanisk infästning. Detta är det säkraste och lättaste sättet att få ett tak som ligger tryggt även under rejäla stormar. Elastolit kan även strängsvetsas mot underlaget.

Elastolit Tätskiktsmattor består av gummimodifierad (SBS-styren-butadien-styren) bitumen som ger mattorna mycket elastiska egenskaper - smidighet och fogstyrka och tar därför upp stora rörelser i underlaget även vid låga temperaturer. Den mekaniska slitagebeständigheten är dessutom mycket hög. Tätskiktsmattorna är uppbyggda runt en mycket kraftig polyesterfilt som stomme.

Läs mer om Enlagssystem på företagets hemsida

EU Tak & Fastighetsservice AB
Hemsida:

EU Tak & Fastighetsservice AB

EU Tak & Fastighetsservice AB utför alla typer av takarbeten i Trelleborg, Malmö, Lund och Ystad med omnejd och specialiserar sig på listtäckningar och dolda tätskikt. EU Tak & Fastighetsservice AB är en Auktoriserad Trebolit Takentreprenör!

Vi utför alla typer av takarbeten och en av våra specialiseringar är listtäckningar och dolda tätskikt, som vi innehar certifikat för. Vår långa yrkeserfarenhet och mångsidighet gör oss till ett tryggt val. För att hålla oss uppdaterade i branschens tekniska utveckling så satsar vi regelbundet på kompetensutveckling och vidareutbildning av vår personal. För att upprätthålla en god kvalitet på alla utförda arbeten så genomför vi kontinuerliga egenkontroller under arbetets gång. Det gör vårt hantverk gediget och långsiktigt hållbart och fungerar som en kvalitetsgaranti och trygghet för våra kunder.

Letar du efter professionella takläggare i Skåne, kontakta EU Tak & Fastighetsservice AB i Trelleborg. EU Tak & Fastighetsservice AB i Trelleborg utför takläggning med tätskikt från Trebolit. När man anlitar en av Trebolit autoriserad takläggare medföljer omfattande garantier. Läs om material och garantier på hemsidan.

Besiktning av tak, Elastolit tätskiktsmattor, energiberäkning, isolering, listtäckningar, service av tak, takarbeten, takläggare, tilläggsisolering av tak, Trebolit, Trebolit Unic, tätskikt, tätskiktsgarantier, värmeisolering av tak, Trelleborg, Malmö, Lund, Ystad,